2 velké mrkve, 1 malý květák, hrst rokety, 12 černých oliv (i konzervovaných), 100g majonézy, 50 g bílého jogurtu, 1 lžíce kremžské hořčice, 'l2 citronu, 1 citron na ozdobení, 1 lžíce olivového oleje, sůl, pepř
Očištěné mrkve a květák rozebraný na růžičky povaříme v mírně osolené vodě téměř doměkka. Zelenina by neměla být rozměklá. Vychladlou mrkev nakrájíme na kolečka, větší květákové růžičky na menší kousky a dáme společně do salátové mísy. Majonézu smícháme s jogurtem, olejem, hořčicí, citronovou šťávou, solí a pepřem a vmícháme k zelenině. Salát ozdobíme lístky rokety, vypeckovanými a na půlky pokrájenými černými olivami a plátky citronu. Můžeme podávávat jako předkrm nebo jako samostatný pokrm s čerstvým celozrnným pečivem.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Brintelix v dávce 10 mg nebyla dobrá volba, stav se mi zhoršil ,že jsem musela občas užít neurol ,po dvou měsících ní lékař zvedl dávku na 20 mg a... (zkráceno)
Dobrý večer, jaké mléčné výrobky dáváte ročním dětem? Dcerka mi je nechce jíst, nemáte zkušenoat?
Dobrý večer, nemáte prosim zkusenosti se sluzbama od krematoriumzvirat.cz ? Máme problemy s pejskem a pomoc by se nam moc hodila. Dekuji
Pro pomněnka Ten samý problém nespavost. Stejne léky tritico 75 a Elicea 15. Vysazovala jsem podobně a ty stáhne pocity. Neberu od února a stále mi... (zkráceno)
Másla kupuju přímo na nutsnmore.cz, mají tam výběr a rychlé dodání.