Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - bolest hlavy

Přeskočit na nejnovější příspěvek
Quad, 12.2.2012 15:19:09, IP: ***.***.17.10, #159288
Dobrý den, je mi 20 roků a pokud chvili nepiju třeba hodinu tak mě začíná bolet hlava až se napiju tak je to zase normální, ono by to nebylo takové divné kdyby se to nedělo každý den.Nevíte co to znamená? Děkuji
Majka, 2.12.2022 22:18:27, IP: ***.***.5.190, #240158
No, znamená to to, že neměš dostatečný příjem tekutin. Ale pokud tě to bude trápit i dál, zkusila bych bylinky na bolest hlavy.
Betty, 27.2.2023 20:30:59, IP: ***.***.132.72, #241544
dostatek tekutin, pohybu, spánku. Já to tak měla ze sedavé práce, neseděla jsem rovně a měla jsem to od zad. Máš kvalitní židli?
Přidat příspěvek k tématu bolest hlavy
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
dnes14:21
7 reakcí

Umělé mléko

Tak určitě bych se dívala na složení, orientovala jsem se hlavně podle něho. Koupila jsem si pár vzorků od různých značek a nakonec jsem vybrala UM s... (zkráceno)

Dita
včera22:19
3 reakcí

Nejlepší smetanové krémy

Taky kupuju jen Bobíka - je výborný a hlavně má dobré složení bez éček.

Jarka
včera20:09
4 reakcí

Kosmetika na jemné a splihlé vlasy

Souhlasím a taky kosmetiku Tomas Arsov doporučuji. Mě pomohla na podporu růstu vlasů a vlasy mám krásně lesklé, pevné a rostou rychleji.

Martina
včera19:35
2 reakcí

Premenstruační syndrom

Doporučím přírodní doplněk PMS Harmony, objednávám ho na herbanicum.cz

Martinka
24.3.9:57
1 reakcí

svačiny do školy

Ahojky, zakládám tuto diskuzi pro inspiraci na svačiny do školy, mám doma 2 školáky a nevím co jim pořád dávat za svačiny. Děkuji :-)

Jana
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.