Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Archiv zpráv

Archiv zpráv

Zázračné bakterie

Zázračné bakterie

06.04.2006 / Rubrika: Doplňky stravy
Studie provedená v předškolních zařízeních ve Finsku prokázala, že užívání probiotik snižuje nemocnost u dětí, nebezpečí vzniku komplikací onemocnění horních cest dýchacích a snižuje spotřebu antibiotik u dětí. Je to další argument pro využívání těchto zdravých živých bakterií, jejichž výzkumu se věnují vědecké týmy po celém světě.
Senná rýma není jen ze sena

Senná rýma není jen ze sena

04.04.2006 / Rubrika: Nemoci
Největší potíže začnou mít alergici v květnu. To rozkvetou trávy a jim se spustí takzvaná senná rýma. Mnozí ale mají problémy po celý rok a často ani netuší, že to souvisí s alergií. Nejnovější průzkumy ukazují, že téměř čtyřicet procent pacientů trpících takzvanou sennou rýmou má trvalé potíže. Tedy i mimo období, kde se ve vzduchu vyskytuje zvýšené množství látek, jež špatně snášejí.
Chemikálie v potravinách 2/3

Chemikálie v potravinách 2/3

03.04.2006 / Rubrika: Zdravá výživa
Máte-li z potravinářských přísad obavy, ať už pro možná jednotlivá rizika nebo dlouhodobý kumulativní efekt, změňte své jídelní návyky tak, abyste se jim vyhnuli. Jezte více syrových po¬travin a snižte příjem upravovaných, abyste tak omezili nadměrný příjem přísad. Vždy pamatujte, že potraviny neobsahující konzervační látky jsou více náchylné k bakteriální kontaminaci.
IMPOTENCE A VÝŽIVA

IMPOTENCE A VÝŽIVA

30.03.2006 / Rubrika: Sex a vztahy
Příčinou chronické impotence, tedy neschopnosti muže dosáhnout erekce nebo ji udržet, jsou tělesné, psychologické a citové obtíže. Někdy bývá impotence pouhým vedlejším příznakem široké řady nemocí, například aterosklerózy, cukrovky, nemocí štítné žlázy, nervového systému, močového ústrojí a genitálií, nebo důsledkem užívání předepsaných léků...
Minerálky jsou zdravé. Ale jen v malém množství

Minerálky jsou zdravé. Ale jen v malém množství

29.03.2006 / Rubrika: Zdravá výživa
Minerálky jsou zdravé. Ale jen v malém množství. Možná někoho překvapí, že se většina minerálek může pít jen v omezeném množství a krátkodobě. Jinak zvyšují riziko nemocí srdce a cév nebo i třeba rakoviny. Nízký a navíc pro zdravý organismus výhodný obsah minerálů má v první řadě minerálka Korunní. Podobně je na tom podle testů Státního zdravotního ústavu Mattoni.
Jarní úklid organismu: slunce, pohyb, vitamíny

Jarní úklid organismu: slunce, pohyb, vitamíny

28.03.2006 / Rubrika: Pohyb a sport
Cítíte se malátní, vyčerpaní a snadno se unavíte? Nemáte chuť se do čehokoliv pouštět? Trpíte poruchami spánku a kolísáním nálady? Pak zpozorněte. Váš organismus vysílá varovné signály, že se právě potýká s jarní únavou. Na jarní únavu můžete vyzrát včasnou prevencí. "Naši předkové se jarní únavě snažili předcházet zvláště úpravou stravování.
Je vaše léčba astmatu správná?

Je vaše léčba astmatu správná?

28.03.2006 / Rubrika: Nemoci
25 bodů - Astma máte zcela pod kontrolou. Nepociťujete žádné příznaky, nemoc vás neomezuje. Pokud se tento stav změní, navštivte vašeho lékaře. 20 až 24 bodů - Vaše léčba astmatu je dobrá, ale ne dokonalá. Řekněte to vašemu lékaři, ať se pokusí ji zlepšit.
Plísně v potravinách

Plísně v potravinách

27.03.2006 / Rubrika: Zdravá výživa
Každé hospodyňce se už určitě někdy stalo, že našla ve spíži plesnivý kompot nebo zavařeninu. Co s tím? Opatrně sebrat plíseň a obsah zkonzumovat nebo rovnou celé vyhodit? Odpověď naleznete v tomto článku. Plísně jsou schopny produkovat toxické látky, tzv. mykotoxiny.
Jak na střevní potíže?

Jak na střevní potíže?

26.03.2006 / Rubrika: Zdravá výživa
Jak poznáme, že naše tělo stávkuje?
Terapie pro vaše zažívání ZDARMA!
Chemikálie v potravinách 1/3

Chemikálie v potravinách 1/3

24.03.2006 / Rubrika: Zdravá výživa
Do jídla se v malém množství přidávají chemikálie. Z důvodu bezpečnosti a aby zlepšily vzhled nebo prodloužily životnost konzervovaných potravin. V současnosti však vyvolávají úzkost. Sedmdesát pět až osmdesát procent našeho jídelníčku tvoří upravované potraviny. Např. ve Velké Británii obsahuje dnes jídlo desetkrát více přísad než před 30 lety.
        Předchozí   1 .. 50515253545556 .. 91      Následující
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.